Forum Bugs

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #20139
    Bstarr
    Participant

    Noticed a couple things with the new forum.

    The ‘Last Post’ status information is not updating correctly. This happened to me before a long time ago but had pretty much been fixed.

    I had a post that doesn’t show up when I’m not logged in but does when I am. Specifically, I wrote a follow up post to my post in the Plan Customization section. The follow up post doesn’t show up for me if I don’t log in.

    #20181
    Bstarr
    Participant

    Still seeing the “if you’re not logged in you don’t see it” bug this morning.

    Posted in the ‘Plan Customization’ section this morning and I don’t see that post unless I’m actually logged in.

    #20186
    Leyla Porteous
    Keymaster

    Thanks for the feedback Bstarr. We will look into this.

    Leyla

    #20190
    Bstarr
    Participant

    Interesting thing this morning in the same thread.

    I was not logged in yet, but someone else had made a post after mine. When I looked all the posts showed up without having to be logged in. ¯\_(ツ)_/¯

    #20203
    David Warden
    Keymaster

    B, can you check again for me? I did some re-indexing on the forums, want to see if this maintains the fix.

    David

    #20212
    Bstarr
    Participant

    David,

    Not sure which anomally you’re asking about.

    The “Last Post” status is better. It seems to now be showing the correct poster for what is the last post. That was not happening before for me. The time since the post is still not 100% but is that is really a trivial issue IMO.

    Being able to see my post without logging in seems to be working but they’ve all been responded to and that seems to ‘fix’ the issue. This will be a test as I’ll log off and see if I can see it after posting it.

    #20213
    Bstarr
    Participant

    David,

    Logged off for a bit then came back on. My response to you did not show up for me as a post until I logged in.

    #20220
    Bstarr
    Participant

    David,

    Not sure if you did something but I came back this morning and my previous two posts which didn’t appear to me without being logged in appeared just fine.

    #20223
    David Warden
    Keymaster

    I have no idea what I did to fix this. I did some different re-indexing stuff on the back end, got lucky!

    David

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Posted in

Bstarr

You must be logged in to create new topics and to reply to topics.